- Ne kérdezd, ki vagyok, mert:

"Senki sem különálló sziget...minden halállal én leszek kevesebb, mert egy vagyok az emberiséggel!

- Ezért hát sose kérdezd, kiért szól a harang! Érted szól!"

2010. április 13., kedd

Autonómiás "Nagymesterek" Erdélyben

 -Olyan autonómiát rittyentünk nektek ide, mi, a Nagy-Magyar-Kifogás Torzszülöttjei, hogy olyat még festeni sem lehet! Meglátjátok ti majd, ha eddig még nem vettétek volna észre! Csak ne szóljatok senkinek! Jó? Most, ott Túl, a másik országban is van megváltás, és ne zavarjunk senkit sem a saját bolondériájának eljátszása közben! OK?


Aláírók:
  • Tőkés László, brüsszeli nagy kép(ű)viselője a Tulipánnak. A legújabb legényembere lesz az UDMR-nek, de erről azért sem nyilatkozik! Igaz, jobban is teszi! Az előbbi jómadár levelezőtársa "Az egyik tizenkilenc, a másik "egy híján húsz!" levelezős, köpködős, nemzetmegmentésnek nevezett folytatásos, mutogatós kabátnyitogatós exhibicionisták mutatványában! A csodálatos ebben az, hogy bármit is mondanak egymásra, mindkettőnek tökéletesen igaza van! Ettől eltekintve, ebben egyáltalán semmi jó nincs, és az sem segít, hogy bármit mondanának egymásra, semmivel sem tudják egymást még megsérteni sem! Ez bizony nem egy mindennapi teljesítménynek számít, és módfelett szépen is mutat! Egy pici, de dagadt diktátorocska pártelnök, és egy házasságtörő püspök tépik egymás haját a közönség előtt! S még ezeknek van képük(pofájuk nincs!) az én nevemben bármit is mondani! Ez egy nagyszerű teljesítmény! Le a kalappal!
  • Na és Markó Béla is ugyebár, aki soha sem tudja, hogy mit beszél, és szikrányi szégyenérzet sincs soha benne. Ezért is van odatéve, ahol elfoglalhatja egy nagyon másvalakinek a helyét!
ISTEN ÁLD MEG A MAGYART!
Végtelenül jó gyomorral már nem kell, és azzal a csöppnyi józan ésszel is csak megvertél néhányunkat! Kellet ez nekünk?
Ámen!

2 megjegyzés:

Studiolum írta...

ennyire? :(

innen a túlnani megváltásból

Névtelen írta...

http://www.gondola.hu/cikkek/70563-Ismet_a_Tizparancsolat%26%238230%3B_-_Morvai_es_Gaudi-Nagy_romanca.html

csak, mert tetszett a kommented, itt egy másik. (hátha nem ismerted még) Az ember néha úgy érzi magát, mint Arany János Képmutogató c versében a közönség.

TZS